Дитячий лікар-інфекціоніст у Києві

21 століття – це століття вірусів та їх епідемій. Слід не забувати про бактеріальні та паразитарні інфекції, що негативно впливають на стан здоров’я дітей.

КНП "Дитяча клінічна лікарня 7" працює лікар-інфекціоніст дитячий вищої категорії Супрун Ольга Іванівна.

В Консультативно-діагностичному відділенні КНП "Дитяча клінічна лікарня 7" працює лікар-інфекціоніст дитячий вищої категорії Супрун Ольга Іванівна

Лікар проводить діагностику та лікування захворювань у дітей, причиною яких є бактерії, віруси, гельмінти тощо та профілактикою інфекційних захворювань.Звернутись з крапельними інфекціями, які виникають у дітей при контакті з хворими і передаються повітряно-крапельним шляхом (вітряна віспа, кір, краснуха, кашлюк, скарлатина, епідемічний паротит, інфекційний мононуклеоз) оглядаються в ізольованих умовах з метою попередження розповсюдження захворювання.Підтвердження того чи іншого інфекційного захворювання здійснюється на підставі висновків лабораторних, інструментальних.При первинному відвідуванні лікар вислуховує скарги, здійснює фізікальний огляд. До уваги беруться хронічні захворювання у дитини, прийом лікарських препаратів, наявність алергії. Метою такого збору інформації є необхідність визначити з наявністю та конкретністю інфекційного процесу.При ускладненому перебігу гострої респіраторної інфекції, герметичних та бактеріальних інфекціях проводиться комплексне обстеження (загальноклінічне, серологічне, бактеріологічне).При глистяних інвазіях у дітей знижується працездатність, виникає слабкість, головний біль, роздратованість, недокрів’я, алергічні прояви, ускладнюється перебіг інших захворювань, діти можуть відставати в фізичному та розумовому розвитку. При глистяних інвазіях та підозрі на захворювання проводиться амбулаторне комплексне лікування дитини та членів родини з включенням фізіотерапевтичних процедур, оксигенотерапія на фоні прийому лікарських препаратів.Окрім цього до лікаря-інфекціоніста Ви можете звернутися при висипах на шкірі, збільшених лімфатичних вузлах, при розладах шлунково-кишкового тракту.

Як записатися до дитячого лікаря-інфекціоніста у Києві?

Лікар приймає дітей від 0 до 18 років. Запис до лікаря на прийом здійснюється за електронним направленням сімейного лікаря, педіатра, лікарів-спеціалістів через інформаційно-телекомунікаційну систему Helsi.me.

ТОВ «ШИМЮКРЕЙН» благодійник
Нова пошта
Фармак
Крона благодійний фонд
БО "МБФ "Центр соціальних проектів майбутнього" благодійник
Asap demo
ФУНДАЦІЯ ТЕЧІЯ благодійник
City One
ТД Волес
Країна здорових дітей
Планета кави